MIRUNA  EXCHANGE VIP

REGULAMENT OFICIAL

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI  REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de SC MIRUNA  CASA  DE  SCHIMB  VALUTAR   S.R.L.
Participantii la Program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial"). Regulamentul Oficial va fi disponibil în mod gratuit pe site-ul www. mirunaexchange.ro/Card Vip pentru orice consultare ulterioara.
Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari în mod public, pe site-ul www.mirunaexchange.ro/Card Vip.

SECTIUNEA 2. DURATA PROGRAMULUI

Programul de fidelitate a fost lansat la data de 01.05. 2016  si are durata nedeterminata. Miruna Exchange  are dreptul sa hotarasca în orice moment încetarea programului. Instiintarea referitoare la încetarea programului va fi afisata pe site-ul www.mirunaexchange.ro/Card Vip. Programul se va desfasura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 3. CONDITII DE PARTICIPARE

Poate fi membru al programului de fidelitate orice persoana fizica care a împlinit 18 ani si care in decurs de o luna realizeaza tranzactii de minim 500 eur, usd, chf, gbp, sau minim 50.000 huf .
La program se poate participa numai prin completarea si semnarea formularului de înscriere.
Prin completarea acestui formular, clientii îsi exprima acordul cu privire la participarea la Programul de fidelitate în conditiile prevazute în prezentul Regulament Oficial. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de înscriere, cu date reale si citet. Participantul este, de asemenea, obligat sa completeze toate câmpurile din formularul de înscriere. Aceste câmpuri sunt : nume si prenume, data nasterii, numarul si seria cartii de identitate, numarul de telefon, E-mail, Semnatura.
Deoarece cardul de fidelitate este nominal, operatorul  poate sa solicite participantului un act de identitate pentru verificare datelor din formular. In cazul unui refuz, cardul devine nul. Formularul de înscriere în program se completeaza si se preda personalului Miruna Exchange. Formularul nesemnat sau continând date incomplete nu este valid.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL PROGRAMULUI

La baza programului de fidelitate se afla cardul VIP Miruna Exchange   destinat clientilor Miruna Exchange. Falsificarea acestui card se pedepseste conform legilor în vigoare. Cardul VIP este nominal si nu este transmisibil. In momentul prezentarii cardului VIP, personalul Miruna Exchange  are libertatea de a solicita anumite informatii pentru a stabili identitatea clientului. Cardul poate fi inlocuit numai daca este deteriorat.
Dupa completarea formularului de inscriere in Programul de fidelitate, clientii vor primi in 24-48 h  cardul VIP cu numar unic de inregistrare. Informarea se face prin transmiterea unui SMS pe numarul de contact lasat de client la completarea formularului de inscriere.

SECTIUNEA 5. FOLOSIREA SI BENEFICIILE CARDULUI VIP MIRUNA EXCHANGE

In calitate de posesor de Card VIP Miruna Exchange, veti beneficia de cele  mai bune cursuri de schimb,  indiferent de suma solicitata  in  limita  disponibilului.
Informare in timp real prin SMS despre evolutia cursurilor valutare.
Informatii online pe site-ul www.mirunaexchange.ro
Program  de  functionare NON STOP, pe toata durata anului inclusiv de sarbatori'
Cursuri speciale pentru vanzarea/cumpararea de MONEDE  EURO (50 cent, 1 euro si 2 euro)
Schimbarea bancnotelor in cupiuri mai mari sau mai mici GRATUIT
Verificare profesionala cu aparatura de ultima generatie a bancnotelor GRATUIT
Pentru a putea beneficia de avantajele date de cardul VIP Miruna Exchange , clientul va trebui sa anunte inainte de efectuarea schimbului valutar  ca este posesor de card VIP Miruna Exchange  si sa il prezinte personalului Miruna Exchange.
Alte beneficii ale programului de fidelitate:
"        Rezervari de schimb valutar prin telefon
"        Oferte dedicate VIP -  oferte dedicate strict Miruna Exchange VIP.

SECTIUNEA 6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

S.C. MIRUNA  CASA  DE  SCHIMB  VALUTAR  S.R.L., nu  prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de DVS.  in scopuri de  reclama si publicitate si nu vor fi furnizate nici unor terti.
Conform legii 677/2001, participantii au dreptul de acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata S.C. MIRUNA  CASA  DE  SCHIMB  VALUTAR  S.R.L. la adresa de e-mail office@mirunaexchange.ro sau la sediul din Arad, Iuliu Maniu 1-3.
Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.
De asemenea, participatii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii care nu doresc sa primeasca mesaje promotionale, ca Newsletter, din partea SC MIRUNA  CASA  DE  SCHIMB  VALUTAR   SRL, pot bifa pe spatele talonului primit acest lucru, iar ulterior au optiunea de a trimite o cerere prin SMS sau  e-mail la office@mirunaexchange.ro, solicitand renuntarea la acest serviciu.


CONDITII   DE  PIERDEREA  CALITATII  DE  MEBRU  VIP

PREZENTAREA  LA  GHISEU  CU  BANCNOTE  FALSE
INSTRAINAREA CARDULUI
COMPORTAMENT  NECUVINCIOS CU  OPERATORII  DIN  SCHIMB


       

The best price to you can buy !

© Copyright  2013 Miruna Exchange - All rights reserved